"Невід`ємна" частина будівництва: У Керчі клірик РПЦ освятив майбутній Керченський міст (відео)

"Духовні скрепи" знову дають про себе знати: на цей раз у Криму святили будівництво нового мосту. Шкода тільки, що святити було ще нічого.

Освячення будівництва Керченського мосту. Фото apostrophe.com

Користувачів соціальних мереж потішило освячення від представника Російської Православної Церкви (РПЦ) будівництва Росією Керченського мосту до окупованого Криму. Патріоти України з посиланням на видання "Севастопольские новости" повідомляють, що 23 липня яхта з мощами святого князя Володимира та іконою з часткою мощей святого Олександра Невського підійшла в район будівництва мосту, де було звершено молебень "про допомогу Божу в здійсненні богоугодної справи".

Освячення здійснював клірик Симферопольської єпархії, ієрей Михаїл Вікторов з благословення митрополита Симферопольського і Кримського Лазаря, супроводжуючи його молебним співом.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...